Arbetarbostadsfonden
 
 

Husvärd

Arbetarebostadsfonden söker en driven och engagerad Husvärd till ett av våra områden. I arbetet som Husvärd ansvarar du för att våra fastigheter är hela, rena och snygga genom rondering och underhåll. Som Husvärd är du vårt ansikte utåt och du har en löpande kontakt med våra hyresgäster.

Tjänsten
Som Husvärd är du en viktig länk mellan våra hyresgäster och Förvaltare. Du har din arbetsplats i Söderberga tillsammans med två andra husvärdar där du tar emot felanmälan och ansvarar sedan för åtgärder och återkoppling till hyresgäster. Du ronderar i fastigheterna och ser till att dessa är i gott skick, utför reparationer, förebyggande åtgärder samt underhåll. Som Husvärd arbetar du nära ansvarig förvaltningen och bidrar med din kunskap för att ge förslag på framtida underhåll av fastigheterna. 

Arbetsuppgifter
- Rondering i fastigheterna
- Löpande kontakt med våra hyresgäster
- Utföra felavhjälpande åtgärder samt underhåll av fastigheterna
- Viss kontakt och beställning av tjänster från entreprenörer
- Aktivt arbeta med förslag till underhållsplanen för fastigheterna

Vem du är
För att lyckas i rollen som Husvärd hos oss tror vi att du är en social lagspelare som kan arbeta självständigt och i grupp. Du känner ett stort eget ansvar för arbetsuppgifterna och drivs av att leverera bästa tänkbara service till våra hyresgäster. Du är självgående och ser vad som behövs göras i fastigheterna och du kommer gärna med egna idéer och lösningar för att skapa bästa tänkbara boendemiljö för våra hyresgäster.

Dina kvalifikationer
- Gymnasium, helst med fastighetsinriktning
- Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Körkort (B)
- Datakunskap (Officepaketet)

Din ansökan märkt ”Husvärd” sänder du till:
Arbetarebostadsfonden
Box 12147
102 24  Stockholm
eller jan.pettersson@arbetarebostadsfonden.se.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.